Πρακτικά Συνάντησης την Παρασκευή 18/3/11

Tην Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ομάδας στην οποία συζητήθηκαν τα εξής θέματα:


Ασανσέρ- Λέσχη: 1)Έγινε ενημέρωση για το ότι λειτουργεί πλέον το ασανσέρ στη Λέσχη και η τουαλέτα το ίδιο. Υπάρχει όμως θέμα με κάποια σίδερα στον επάνω όροφο που δημιουργούν πρόβλημα στο σερβίρισμα.
2)Συζητήσαμε αν θα κάνουμε κάποια δράση τύπου εγκαίνια ή θα πάμε απλώς να φάμε όλοι μαζί και να το χαρούμε. Μετά από συζήτηση καταλήξαμε στο ότι είναι καλύτερα να μην κάνουμε κάποια δράση στη Λέσχη αλλά οι επόμενες κινήσεις μας να στραφούν προς τους θεσμούς γιατί υπάρχουν πολλά που χρειάζονται να γίνουν ακόμη. Γι'αυτό το λόγο δημιουργήθηκε μια υποομάδα για να φέρει προτάσεις στην επόμενη συνάντηση. Είπαμε επίσης ότι, επειδή αξίζει ως ομάδα να χαρούμε το ότι έγινε το ασανσέρ, να κανονίσουμε μια μέρα να πάμε να φάμε όλοι μαζί.
Πόλη: Έγινε ενημέρωση για τη δράση στην πόλη και για το γεγονός ότι στις 12/04 στις 12 το μεσημέρι έχουμε ραντεβού με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Τέλος, οργανώσαμε λίγο τις προτάσεις που είχαν γίνει στην προηγούμενη συνάντηση σχετικά με ενημέρωση φοιτητών και άνοιγμα της ομάδας στην πανεπιστημιακή κοινότητα: 1) Ενημέρωση σε στέκια, καταλήψεις κλπ για προβολή βίντεο και συζήτηση. Γι'αυτό το λόγο έχει δημιουργηθεί υποομάδα που θα κάνει καταγραφή των χώρων που υπάρχουν και θα κάνει πρώτη επαφή καθώς και μια υποομάδα που θα ετοιμάσει ένα βίντεο για την ομάδα.

2)Προτάσεις και κάλεσμα για δράσεις σε γενικές συνελεύσεις στο πανεπιστήμιο.

3)Διοργάνωση φεστιβάλ εντός του πανεπιστημίου τον Μαϊο με θεατρικό, συναυλία κα. Μια ομάδα έχει αναλάβει να το σχεδιάσει οργανωτικά και να προτείνει ποιες υποομάδες χρειάζεται να δημιουργηθούν που θα δουλευουν παράλληλα για τη διοργάνωση. Προς το παρόν έχει δημιουργηθεί μόνο η ομάδα για το θεατρικό.


Για όλες τις ομάδες που δημιουργήθηκαν: Όποιος θέλει να συμμετέχει ας στείλει και όποιοι είναι στην ομάδα ας αναλάβουν να ειδοποιήσουν όταν κανονίσουν συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου